Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglická konverzace 1 (CJV / ANK1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / ANK1 - Anglická konverzace 1, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Nakupování- Regionální potraviny- Vzdělání- Turistická centra- Módní trendy- Věda- Sport- Mládež- Zdravotní péče- Lídři a firmy- Zaměstnavatel vs zaměstnanec- Profil úspěšného podnikatele- Práce v zahraničí- Zápočtový seminář

Získané způsobilosti

Student rozumí větám a známým výrazům vztahujícím se k oblastem, které se týkají oblasti obchodu a podnikání (např. práce v zahraničí, pohovor o průběhu zaměstnání, stížnost zákazníka). Dokáže komunikovat prostřednictvím jednoduchých a běžných výrazů v situacích, které vyžadují jednoduchou a přímou výměnu informací o známých a běžných skutečnostech v oblasti obchodu. Umí jednoduchým způsobem popsat známou firmu, bezprostřední spolupracovníky a záležitosti týkající se jejích nejnaléhavějších potřeb. Student začal používat jazyk samostatně.

Literatura

MASCULL, BILL. Business Vocabulary inUse. Cambridge University Press, 2002. Cambridge Advanced Learner´s Dictionary With CD-ROM. Cambridge: Cambridge University Press, 2008. Compact Oxford English Dictionary for University and College Students. Oxford: Oxford University Press, 2006. MURPHY, RAYMOND. Englishl Grammar in Use 3rd Edition. Cambridge University Press, 2004. RUNDELL, M., FOX. G. Macmillan English Dictionary for Advanced Learners. Macmilla, 2007. Oxford Advanced Learner´s Dictionary + CD-ROM + Vocabulary Traper. Oxford: Oxford University Press, 2007.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet.Požadavky k zápočtu:1. Docházka (minimum 80%).2. Aktivní účast v semináři.3. Prezentace.

Garant

Mgr. Alena Rosíková, Ph.D.