Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - elementary (CJV / CJ1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJ1 - Angličtina - elementary, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Probíraná látka je založena na obsahu učebnice Global, lekce 1 - 5 (výběrově).Gramatika:-slovesa be, have, can- osobní, ukazovací a přivlastňovací zájmena- čas přítomný prostý- člen určitý a neurčitýSlovní zásoba:- názvy- rodina- předměty každodenní potřeby- záliby- kino a televize- dopravní prostředky- jídlo

Získané způsobilosti

Student získá schopnost komunikace o základních tématech v každodenním životě psanou i mluvenou formou.Kurz rozvine gramatiku a slovní zásobu jazyka na úrovni elementary /základní/ a poskytne znalost základních komunikačních frází a struktur v běžných situacích.Student rozumí známým každodenním výrazům a zcela základním frázím, jejichž cílem je vyhovět konkrétním potřebám, a umí tyto výrazy a fráze používat a dokáže se jednoduchým způsobem domluvit, mluví-li partner pomalu a jasně a je ochoten mu/jí pomoci.

Literatura

CLANFIELD, Lindsay - PICKERING, Kate. Global Elementary. Macmillan, OUP, 2013. McCarthy, M., O Dell, F. English Vocabulary in Use : Elementary. Cambridge : Cambridge University Press, 1999. ISBN 0521656257.Murphy, Raymond. Essential Grammar in Use. Cambridge : Cambridge University Press, 1997. Fuchs, M., Bonner, M. Grammar Express. White Plains : Longman, 2001. ISBN 0130409855.Watcyn-Jones, P., Johnston, O. Test Your Vocabulary 1. Harlow : Penguin English, 2002. ISBN 0582451663.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet.Aktivní účast na seminářích a cvičeních minimálně 80%.Vypracování a odevzdání VŠECH domácích prací V TERMÍNU.Prezentace v hodině s doprovodnými materiály v dohodnutém termínu. Pravidelné konzultace v průběhu semestru.Student si dále zapisuje kurz CJ2.Pokud pedagog používá onlineovou podporu kurzu v programu Moodle, je vaší povinností se do tohoto programu zaregistrovat.Zápočet je udělen na základě úspěšné prezentace, průběžného dílčího testu a závěrečného testu. Výsledky obou testů se sčítají a jejich aritmetický průměr musí dosáhnout nejméně 60%. Prezentace je hodnocena podle obsahu, jazykového zpracování, struktury a přednesu studenta, maximálně 25 body. Minimální počet bodů k úspěšnému splnění prezentace je 15 bodů.Neúčast na dílčím testu lze omluvit pouze z vážných zdravotních důvodů. Náhradní termín testu musí student domluvit s vyučujícím co nejdříve.

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Jana Lukášová