Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - advanced (CJV / CJ11)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJ11 - Angličtina - advanced, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Gramatika:- Užití přítomného prostého a průběhového času pro fakta a současné aktuální jevy- Elipsa a vynechávání slov- Vyjadřování do budoucnosti, budoucí předpovědi- Užití minulých časů ve vyprávění- Vztažné věty- Slova složená- Modální slovesa pro vyjádření závazku, potřeby a schopnostiSlovní zásoba podle vybraných témat prvních pěti kapitol knihy a dalších doplňkových materiálů s důrazem na zvládnutí ustálených slovních spojení.

Získané způsobilosti

Student rozvíjí schopnost plynulé komunikace v osobních i pracovních oblastech s využitím široké a přesné slovní zásoby, se schopností zvládat nečekaná témata.Student rozumí delším formálním textům a rozpozná implicitní významy textů. Umí se plynule a pohotově vyjadřovat bez zjevného hledání výrazů. Student dokáže vytvořit srozumitelné, dobře uspořádané texty, čímž prokazuje ovládnutí kompozičních útvarů, spojovacích výrazů a prostředků koheze.

Literatura

CLANFIELD, Lindsay. Global Advanced. Macmillan, OUP, 2012. ISBN 9780230033313.Hewings, Martin. Advanced Grammar in Use. Cambridge. McCarthy, O Dell. English Vocabulary in Use: Advanced. Cambridge.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet1. Docházka (minimum: 80%). 2. Aktivní účast v semináři (vypracování všech domácích prací v termínu).3. Prezentace v hodině s doprovodnými materiály v dohodnutém termínu (hodnocena na minimum 60%). 4. Průběžný dílčí test a závěrečný zápočtový test (aritmetický průměr výsledků obou testů na minimum 60%).5. Povinností studenta je zaregistrovat se do online kurzu CJV/CJ11 v Moodlu.

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Dean Ronald Catchpole