Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - advanced (CJV / CJ13)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJ13 - Angličtina - advanced, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Gramatika:- Vyjadřování reálné a nereálné podmínky- Nepřímá řeč v trpném rodě- Kolokace podstatných jmen, přídavných jmen, příslovcí a sloves- Gramatika frázových sloves- Slovní inverzeRozvíjení písemného projevu s přihlédnutím na specifika vybraných stylů.Jsou procvičována vybraná konverzační témata z obecného a odborného jazyka na úrovni C1.

Získané způsobilosti

Student se vyjadřuje plynně a spontánně bez příliš zřejmého hledání slov. Užívá jazyk flexibilně a efektivně pro společenské, studijní a profesní účely. Jeho jazykové znalosti směřují k úrovni C1 podle Evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

MANN, Malcom - TAYLORE-KNOWLES, Steve. Destination C1-C2, Grammar&Vocabulary. Macmillan, OUP, 2012. ISBN 9780230035409.Clanfield, L. and Jeffries, A. Global Advanced Coursebook. Macmillan, 2012. ISBN 978 0 230 03327 6.BURTON, Graham. Presenting: Delivering presentations with confidence. London: Collins EAP, 2013. ISBN 9780007507139.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet.1. Docházka (minimum: 80%). 2. Aktivní účast v semináři (vypracování všech domácích prací v termínu).3. Prezentace v hodině s doprovodnými materiály v dohodnutém termínu (hodnocena na minimum 60%). 4. Zpracování a překlad abstraktu vybraného nastudovaného odborného textu.5. Závěrečný zápočtový test (minimum 60%).6. Povinností studenta je zaregistrovat se do online kurzu CJ13 v Moodlu.

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Hana AtchesonMgr. Dean Ronald CatchpoleMgr. Dagmar Zdráhalová