Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - advanced (CJV / CJ14)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJ14 - Angličtina - advanced, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět pracuje s výběrem odborných materiálů z oblasti marketingu i multimediální tvorby /smíšeně/ a rozvíjí odbornou slovní zásobu.Studenti si také prohloubí znalosti z oblasti prezentačních dovedností. Při přípravě závěrečné prezentace jsou procvičovány dovednosti strukturování (úvod, členění na body, závěr), práce s vizuálními pomůckami, techniky repetice a gradace, správné navození styku s diváky a odpovědi na otázky.

Získané způsobilosti

Kurz rozvíjí schopnost diskutovat odborná témata s využitím velmi široké a přesné slovní zásoby.Student se vyjadřuje plynně a spontánně bez příliš zřejmého hledání slov. Užívá jazyk flexibilně a efektivně pro společenské, studijní a profesní účely.

Literatura

Watson, J. A Dictionary of Communication and Media Studies. Arnold, 2003. Hewings, Martin. Advanced Grammar in Use. Cambridge. Janasová, H. Angličtina pro multimédia a design. Zlín: UTB. Mascull, Bill. Business Vocabulary in Use, Advanced. Cambridge University Press, 2004. ISBN 0 52154070 4.Danesi, M. Dictionary of Media and Communication. M.E.Sharpe, 2009. ISBN 9780765680983.Mc Carthy, O Dell. English Vocabulary in Use: Advanced. Cambridge. Williams, E.J. Presentations in English. Macmillan, 2011. ISBN 978 0 230 02878 4.Sweeney, Simon. Professional English, Marketing. Penguin, Longman Publishing, 2002. ISBN 9780582451506.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaIndividuální konzultace s pedagogem na začátku semestru je nutná. Student je povinen účastnit se dílčích prezentací zadaných během semestru. Veškeré dílčí zadané úkoly během semestru musí student odevzdat v požadovaném termínu.Pokud pedagog používá onlineovou podporu kurzu v programu Moodle, je poviností studenta do tohoto onlineového kurzu se zaregistrovat a sledovat zadávané úkoly.Požadavky k zápočtu: Student si vyhledá odborný článek ne starší než dva roky podle zaměření svého studia, popřípadě své bakalářské práce, v rozsahu nejméně 6 normo stran. K článku zpracuje anotaci v českém a anglickém jazyce, 5 klíčových slov, 5 otázek k obsahu textu. K vyhledávání odborného textu se doporučuje využít licencované databáze knihovny UTB.Požadavky ke zkoušce:Student předvede prezentaci, která bude pokrývat problematiku zvoleného článku. Během prezentace budou využity otázky vytvořené k obsahu článku. Prezentace je hodnocena bodově, 1 - 25, minimální hranice splnění je 60%.

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Hana Atcheson