Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - elementary (CJV / CJ2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJ2 - Angličtina - elementary, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

viz. učebnice Straightforward Elementary, lekce 7 - 12 (výběrově)Gramatika:- časy: přítomný průběhový,- vyjadřování budoucnosti,- modální slovesa (can, have to, might, will),- stupňování přídavných jmen.Slovní zásoba:- knihy a časopisy;- nakupování;- popis lidí a oblečení;- město;- počasí.

Získané způsobilosti

Student získá schopnost komunikace o základních tématech v každodenním životě a znalost základních komunikačních frází a struktur.Student rozumí známým každodenním výrazům a zcela základním frázím, jejichž cílem je vyhovět konkrétním potřebám, a umí tyto výrazy a fráze používat a dokáže se jednoduchým způsobem domluvit, mluví-li partner pomalu a jasně a je ochoten mu/jí pomoci.

Literatura

Mc Carthy, O Dell. English Vocabulary in Use, Elementary. CUP. Murphy, R. Essential Grammar in Use. Cambridge : Cambridge University Press, 2003. ISBN 0521520614.Fuchs, M., Bonner, M. Grammar Express. White Plains : Longman, 2001. ISBN 0130409855.Clandfield, Lindsay. Straightforward Elementary. Watcyn-Jones, P., Johnston, O. Test Your Vocabulary 1. Harlow : Penguin English, 2002. ISBN 0582451663.

Požadavky

1. Docházka, minimálně 80%.2. Aktivní účast na seminářích a cvičeních. Vypracování a odevzdání VŠECH domácích prací V TERMÍNU.3. Prezentace na dohodnuté téma v hodině s doprovodnými materiály v dohodnutém termínu, minimální úspěšnost je 60%. Při neúspěchu lze prezentaci jednou zopakovat v dohodnutém termínu s vyučujícím. Pokud student prezentaci nepředvede vůbec, nemá nárok na zápočet a nepostupuje k ústní zkoušce.4. Písemný test z probrané látky, úspěšnost 60% a více. Studenti píší v průběhu semestru jeden dílčí a jeden závěrečný test. Výsledky z obou testů se sčítají a jejich matematický průměr musí dosáhnout nejméně 60%. Neúčast na dílčím testu lze omluvit pouze z vážných zdravotních důvodů, náhradní termín testu je nutné domluvit s vyučujícím co nejdříve.5. Ústní zkouška.

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Jana Lukášová