Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - pre-intermediate (CJV / CJ3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJ3 - Angličtina - pre-intermediate, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz pracuje s učebnicí Global Pre-Intermediate, lekce 1-5, výběrově.Gramatika:- Pořádek slov ve větách, otázky s "What" and "How"- Přítomný a minulý čas prostý a průběhový- Počitatelná a nepočitatelná podstatná jména (some, any)- Kvantifikátory- Infinitiv účelový- Minulý prostý a minulý průběhový čas, "used to"- Plánovaná budoucnost a budoucí časové věty- Predikce, schopnosti, "will"- Věta časová a budoucí- Modální slovesa- Členy a jejich užití- Předpřítomný čas prostýSlovní zásoba:- Jedinec a společnost- Jídlo a pití- Umění a hudba- Naděje, plány a obavy- Práce a zábava

Získané způsobilosti

Student získá schopnost komunikace psanou i ústní formou v každodenním životě o běžných tématech týkající se osobního života.Student rozumí větám a často používaným výrazům vztahujícím se k oblastem, které se ho/jí bezprostředně týkají (např. základní informace o něm/ní a jeho/její rodině, o nakupování, místopisu a zaměstnání) a umí jednoduchým způsobem popsat svou vlastní rodinu, bezprostřední okolí a záležitosti týkající se jeho/jejích nejnaléhavějších potřeb.Studenti během kurzu pre-intermediate postupně zvyšují svou jazykovou úroveň na A2.

Literatura

CLANDFIELD, Lindsay. Global, Pre-Intermediate. Macmillan, OUP, 2013. Mc Carthy, O Dell. English Vocabulary in Use, Pre-intermediate and Intermediate. CUP. Fuchs, M., Bonner, M. Grammar Express. White Plains : Longman, 2001. ISBN 0130409855.Watcyn-Jones, P., Johnston, O. Test Your Vocabulary 2. Harlow : Penguin English, 2002. ISBN 0582451671.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet1. Docházka (minimum: 80%). 2. Aktivní účast v semináři (vypracování všech domácích prací v termínu).3. Prezentace v hodině s doprovodnými materiály v dohodnutém termínu (hodnocena na minimum 60%). 4. Průběžný dílčí test a závěrečný zápočtový test (aritmetický průměr výsledků obou testů na minimum 60%).5. Student si dále v letním semestru zapisuje CJ4.6. Povinností studenta je zaregistrovat se do online kurzu CJ3 v Moodlu.

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Jana Lukášová