Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - intermediate (CJV / CJ5)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJ5 - Angličtina - intermediate, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz pracuje s učebnicí Global Intermediate, lekce 1-3.Gramatika:- Otázky a odpovědi- Přítomný čas prostý a průběhový- Minulý čas prostý a průběhový- Stupňování přídavných jmen a doplňující výrazy- Vyjadřování do budoucnosti- Used to, wouldSlovní zásoba:- Lidé, se kterými se setkáváme ve svém okolí- Čas, vzpomínky- Místo- Popis města a velkoměsta- Životní etapy a zážitky

Získané způsobilosti

Student získá schopnost bezproblémové komunikace v každodenním životě k osobním i společenským problémům.Kurz nabídne rozvoj gramatiky a slovní zásoby jazyka na úrovni intermediate. Studenti postupně během kurzu pokročí na jazykovou úroveň B1.Student rozumí hlavním myšlenkám srozumitelné spisovné vstupní informace týkající se běžných témat, se kterými se pravidelně setkává v práci, ve škole, ve volném čase atd a dokáže popsat své zážitky a události, sny, naděje a cíle a umí stručně vysvětlit a odůvodnit své názory a plány.

Literatura

CLANFIELD, Lindsay. Global Intermediate Coursebook. Macmillan, OUP, 2011. ISBN 9780230033009.Thomson, A. J. A practical English grammar. 4th ed. Oxford : Oxford University Press, 1986. ISBN 0-19-431348-4.Murphy, Raymond. English Grammar In Use. Cambridge. Redman, Stuart. English Vocabulary in Use, pre-intermediate and intermediate. CUP. Thomson, Martinet. Exercises 1,2. Johnston, Olivia. Test your vocabulary 3. Harlow, Essex : Pearson Education Limited, 2002. ISBN 058245168X.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet1. Docházka (minimum: 80%). 2. Aktivní účast v semináři (vypracování všech domácích prací v termínu).3. Prezentace v hodině s doprovodnými materiály v dohodnutém termínu (hodnocena na minimum 60%). 4. Průběžný dílčí test a závěrečný zápočtový test (aritmetický průměr výsledků obou testů na minimum 60%).5. Student si dále v letním semestru zapisuje CJ6.6. Povinností studenta je zaregistrovat se do online kurzu CJ5 v Moodlu.

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Jana Lukášová