Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - intermediate (CJV / CJ6)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJ6 - Angličtina - intermediate, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je založen na vybraných lekcích učebnice Global Intermediate, lekce 4 - 7.Gramatika:- Předpřítomný prostý s průběhový čas- Modální slovesa- Trpný rod- Frázová slovesa- Nepřímá řeč- Vztažné větySlovní zásoba:práce, média, společenské příležitosti, ovládání přístrojů (fotografie) a další podle námětů jednotlivých lekcí učebnice.

Získané způsobilosti

Kurz umožní ovládnutí jazyka slovem i písmem tak, aby student zvládl bezproblémovou komunikaci k obecným tématům.Student rozumí hlavním myšlenkám srozumitelné spisovné vstupní informace týkající se běžných témat, se kterými se pravidelně setkává v práci, ve škole, ve volném čase atd. Student dokáže napsat jednoduchý souvislý text na témata, která dobře zná nebo která ho/ji osobně zajímají. Student nemá problém popsat své zážitky a události, sny, naděje a cíle. Studenti během kurzu postupně zvyšují svou jazykovou úroveň na B1.

Literatura

CAMPBELL, Robert. Global Intermediate Coursebook. Macmillan Education, 2010. Thomson, A. J. A practical English grammar. 4th ed. Oxford : Oxford University Press, 1986. ISBN 0-19-431348-4.Murphy, Raymond. English Grammar In Use. Cambridge. Redman, Stuart. English Vocabulary in Use, Pre-intermediate and Intermediate. CUP. Thomson and Martinet. Exercises 1,2. Johnston, Olivia. Test your vocabulary 3. Harlow, Essex : Pearson Education Limited, 2002. ISBN 058245168X.

Požadavky

1. Docházka, minimálně 80%.2. Aktivní účast na seminářích a cvičeních. Vypracování a odevzdání VŠECH domácích prací V TERMÍNU.3. Prezentace na dohodnuté téma v hodině s doprovodnými materiály v dohodnutém termínu, minimální úspěšnost je 60%. Při neúspěchu lze prezentaci jednou zopakovat v dohodnutém termínu s vyučujícím. Pokud student prezentaci nepředvede vůbec, nemá nárok na zápočet a nepostupuje k ústní zkoušce.4. Písemný test z probrané látky, úspěšnost 60% a více. Studenti píší v průběhu semestru jeden dílčí a jeden závěrečný test. Výsledky z obou testů se sčítají a jejich matematický průměr musí dosáhnout nejméně 60%. Neúčast na dílčím testu lze omluvit pouze z vážných zdravotních důvodů, náhradní termín testu je nutné domluvit s vyučujícím co nejdříve.5. Ústní zkouška.Studenti se musí zaregistrovat do Moodlu pro předmět CJV/CJ6.

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Jana Lukášová