Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - upper intermediate (CJV / CJ9)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJ9 - Angličtina - upper intermediate, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Kurz pracuje výběrově s tématy učebnice Global Upper Untermediate, lekce 4 - 7.Gramatika:- Modální slovesa se spekulací do přítomnosti a minulosti- Předminulý čas prostý a průběhový- Vyjádření rutiny za pomocí slovesa will- Vyjádření minulosti slovesem used to, would a prostým minulým časem- Trpný rod- Nepřímá řečSlovní zásoba:- Záhady a magie- Rodiče a děti- Moc a peníze- Rýmy- Argumentace a uvádění důvodů

Získané způsobilosti

Student získává schopnost bezproblémové komunikace a porozumění odborným textům.Znalost všech běžných gramatických struktur a bezproblémové užití, orientace i v problémových oblastech jazyka.Student dokáže porozumět hlavním myšlenkám odborných textů týkajících se jak konkrétních, tak abstraktních témat včetně odborně zaměřených diskusí ve svém oboru. Student je schopen diskutovat na základě čtení textu a vysvětlit své názorové stanovisko týkající se aktuálního problému.

Literatura

CLANFIELD, Lindsay. Global Upper Intermediate. McMillan, 2012. ISBN 9780230033184.Thomson, A. J. A practical English grammar. 4th ed. Oxford : Oxford University Press, 1986. ISBN 0-19-431348-4.Murphy, Raymond. English Grammar In Use. Cambridge. Thomson, A. J., Martinet, A. V. Exercises 1,2. Peter Watcyn-Jones and Olivia Johnston. Test Your Vocabulary 4,5. CUP.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet1. Docházka (minimum: 80%). 2. Aktivní účast v semináři (vypracování všech domácích prací v termínu).3. Prezentace v hodině s doprovodnými materiály v dohodnutém termínu (hodnocena na minimum 60%). 4. Průběžný dílčí test a závěrečný zápočtový test (aritmetický průměr výsledků obou testů na minimum 60%).5. Student si dále v letním semestru zapisuje CJ10.6. Povinností studenta je zaregistrovat se do online kurzu CJ9 v Moodlu.

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Dean Ronald CatchpoleMgr. Simona Šmajdlerová