Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk 1 (CJV / CJAN1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJAN1 - Anglický jazyk 1, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět pracuje výběrově a rozšiřuje slovní zásobu týkající se zejména těchto témat:- The Marketing Mix- SWOT analysis- Market research- Marketing strategy- Conference venues- Product development

Získané způsobilosti

Student získá schopnost bezproblémové komunikace v každodenním životě k tématům týkající se zejména pracovního života.Kurz nabídne rozvoj slovní zásoby angličtiny z oblasti marketingu a multimediální komunikace na úrovni intermediate.Student rozumí hlavním myšlenkám srozumitelné spisovné vstupní informace týkající se běžných témat, se kterými se pravidelně setkává v práci a dokáže popsat své zážitky a události, sny, naděje a cíle a je schopen stručně vysvětlit a odůvodnit své názory a plány.

Literatura

GORE, Sylee. English for Marketing and Advertising, Express Series. OUP, 2011. ISBN 9780194579186.MURPHY, R. English Grammar in Use 3rd Edition. Cambridge: Cambridge University Press, 2004. Farall, C., Lindsley, M. Professional English in Use, Marketing. Cambridge, 2012. Cambridge Advanced Learner´s Dictionary With CD-ROM. Cambridge: Cambridge University Press, 2008. Compact Oxford English Dictionary for University and College Students. Oxford: Oxford University Press, 2006. Sweeney, S. Professional English, Marketing. Penguin Longman Publishing, 2002. ISBN 9780582451506.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetPředpokladem pro získání zápočtu je aktivní účast na semináři, vypracování prezentace a závěrečný zápočtový test.

Garant

Mgr. Hana Atcheson