Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro výtvarná umění 2 (CJV / CJVU2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / CJVU2 - Angličtina pro výtvarná umění 2, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Grafický design a vizuální komunikace- Reklamní fotografie- Prostorová tvorba- Průmyslový design- Design obuvi- Oděvní tvorba- Animace- Audiovize- Design skla- Prvky a principy designu- Eco design- Navrhovací procesy

Získané způsobilosti

Student získává schopnost vyjádřit se bez problémů k většině odborných témat, zejména těch, souvisejících se studentovou specializací (multimédia a design).

Literatura

JANASOVÁ, Helena. Angličtina pro multimediaa design. UTB ve Zlíně, 2009. ERLHOFF, Michael - MARSHALL, Timothy Edit. Design Dictionary: Perspectives on Terminology. Birkhauser Architecture, 2007. ISBN 978 37643 77397.CHANDLER, Daniel - MUNDAY, Rod. Dictionary of Media and Communication. Oxford, OUP, 2011.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet, ústní zkouška.Požadavky k zápočtu:1. Docházka.2. Aktivní účast na seminářích a cvičeních. Vypracování a odevzdání VŠECH domácích prací V TERMÍNU.3. Prezentace na dohodnuté téma v hodině s doprovodnými materiály v dohodnutém termínu. Prezentace musí být odevzdána v Moodlu a je hodnocena body, minimální úspěšnost je 60%. Při neúspěchu lze prezentaci jednou zopakovat v dohodnutém termínu s vyučujícím. Pokud student prezentaci nepředvede vůbec, nemá nárok na zápočet a nepostupuje k ústní zkoušce.4. Písemný test z probrané látky, úspěšnost 60% a více. Ústní zkouška:Ústní zkouška spočívá v ústním pohovoru s vyučujícím. Student představí svou práci v ateliéru a projekt bakalářské práce. Při závěrečném hodnocení se přihlíží k úrovni mluveného projevu studenta při zkoušce, dále k množství dosažených bodů za prezentaci a zápočtový test.Vyučující používá onlineovou podporu kurzu v programu Moodle, povinností studenta je zaregistrovat se do tohoto programu.

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Hana AtchesonMgr. Hana AtchesonMgr. Dean Ronald Catchpole