Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Doktorandi - angl. pro výtvarná umění 4 (CJV / DVU4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / DVU4 - Doktorandi - angl. pro výtvarná umění 4, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Procvičování písemného projevu:- Organizace a osnova argumentativního textu- Rozlišení typů argumentace a jazykových prostředků určených k přesvědčování- Jazykové prostředky pro syntetizaci citací, evidence a vysvětleníProcvičování mluveného projevu:- Příprava a procvičování kolokací, slovních obratů a frází k závěrečné akademické prezentaci.

Získané způsobilosti

Po absolvování předmětu je student schopen písemně a v mluveném projevu prezentovat výsledky své odborné práce. Jazyková úroveň vyjadřování a schopnost správně předložit a podpořit argumenty a výsledky své práce na tezích odpovídá úrovni C1 podle Evropského referenčního rámce pro jazyky.

Literatura

Swales, J. M., Feak, Ch. B. Academic Writing for Graduate Students. Ann Arbor, 2004. ISBN 0-472-08856-4.de Chazal, E. McCarter, S. Oxford EAP, A Course in English for Academic Purposes. OUP, 2012. ISBN 9780194001786.Různí autoři. Literatura z oboru doporučená školitelem. McCarthy, M. and O´Dell, F. Academic Vocabulary in Use. CUP, 2008. ISBN 978 0 521 68939 7.Paterson, K. Oxford Grammar for EAP. OUP, 2013. ISBN 978 0 19 432999 6.Burton, G. Presenting: Deliver Presentations with Confidence. Collins EAP, 2013. ISBN 978 0 00 750713 9.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - ústní zkouška, prezentace před komisí.Studenti průběžně překládají ke kontrole písemné úkoly vedoucí k vytvoření argumentativní eseje. Finální verze textu musí splňovat požadavky stylu a gramatiky úrovně B2 až C1.Student připraví prezentaci v Power Pointu, která je založena na obsahu eseje nebo připravovaných tezí v rámci práce na disertaci.Student si průběžně zvyšuje znalosti obecné angličtiny samostudiem. Výstupní znalost angličtiny na úrovni vyšší středně pokročilý až pokročilý (upper-intermediate to advanced = C1).

Garant

Mgr. Hana Atcheson

Vyučující

Mgr. Hana Atcheson