Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk - němčina (CJV / KA1N)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / KA1N - Cizí jazyk - němčina, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Naše rodina- Na návštěvě- Naše hodina němčiny- Jídlo- Stěhování- Časování sloves v přítomném čase- Stavba německé věty- Postavení dalších větných členů- Skloňování zájmen- Předložky s 3 a 4.p.- Modální slovesa- Test

Získané způsobilosti

Student se umí zeptat na základní informace, ovládá základní gramatické jevy, je schopen porozumět základním frázím a aktivně je použít.

Literatura

Drmlová, Dana a kol. Německy s úsměvem : upraveno podle nových pravidel pravopisu. Praha : Knihcentrum, 2000. ISBN 80-86054-81-0.Dusilová, Doris. Cvieebnice nimecké gramatiky : poíklady k základním gramatickým jevum s oešením. 2. rozš.vyd. Praha : Polyglott, 1998. ISBN 8090198821.HÖPPNEROVÁ, V. Deutsch im Gespräch. Praha : Scientia, 2001. ISBN 80-7183-213-8.ORTH-CHAMBAH, J. Tangram : Deutsch als Fremdsprache : 1A, 1B. Ismaning: Max Hueber, 2001. Klipp und Klar. Übungsgrammatik.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet1. Docházka (minimum: 80%)2. Aktivní účast v semináři3. Poctivé vypracovávání písemných domácích úkolů4. Zvládnutí průběžných testů5. Absolvování zápočtového testu s minimální úspěšností 60%

Garant

Mgr. Věra Kozáková, Ph.D.