Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk (CJV / KEA2B)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / KEA2B - Anglický jazyk, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Vyřizování hovorů- Budoucí čas Will- Rozhodování- Kondicionály- Rozvíjející se ekonomiky- Minulý čas- Společenská konverzace- Předpřítomný čas- Prezentační dovednosti- Grafy

Získané způsobilosti

Student se orientuje se v oblasti základní společenské konverzace při mezinárodním styku, cestování, telefonování a obchodních jednáních. Umí diskutovat v anglickém jazyce na témata spojená s nadnárodními firmami. Student ovládá novou slovní zásobu a dovednosti potřebné pro profesionální prezentace firmy, seznámil se s její strukturou v anglickém jazyce. Student umí pracovat se slovními spojeními a slovní zásobou používanou při schůzích.

Literatura

Murphy, Raymond. English Grammar in Use, Intermediate. Powell, Mark. In Company, Intermediate. Second Edition. Oxford: Macmillan, 2009, 2009. ISBN 9780230717145.Thompson, Martinet. A Practical English Grammar. Exrecises I, II, Oxford: Oup 1986. Mascull, Bill. Business vocabulary in use : [intermediate]. 1st ed. Cambridge : Cambridge University Press, 2002. ISBN 0-521-77529-9.Grussendorf, Marion. English for Presentations. 2008. ISBN 978-80-7238-611-6.Hughes, J. Telephone English. MacMillan Publishers, 2006.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu-zkouškaPožadavky na studenta1. Zvládnutí slovní zásoby k jednotlivým tematickým celkům dle osnov a doplňkové slovní zásoby dle požadavků vyučujícího. 2. Zvládnutí gramatických struktur podle osnov, včetně samostudia povinné literatury. 3. Vypracování ústních a písemných úkolů.4. Úspěšné absolvování závěrečného testu (1 opravný termín)s minimální úspěšností 6O%.Student je připuštěn ke zkoušce pouze po získání zápočtu. Zkouška je založena na prezentaci (v Power Pointu). Témata prezentace:1. Menší česká nebo slovenská firma (max. 120 zaměstnanců).2. Vybrané téma podle lekcí 1 až 10 z učebnice In Company Intermediate.

Garant

PhDr. Jana Semotamová

Vyučující

Mgr. Martin Rozehnal