Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk 2 - francouzština (CJV / KMU3F)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / KMU3F - Cizí jazyk 2 - francouzština, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Datum, hodiny, rozvrh hodin, dny v týdnu, měsíce, roční období- Pozvání na návštěvu, odmítnutí, přijetí- Organizace návštěvy divadelního a filmového představení- Časování pravidelných sloves II. třídy, nepravidelná slovesa ouvrir, venir, partir- Časování modálních sloves- Osobní zájmena samostatná a jejich užití- Blízká budoucnost- Test

Získané způsobilosti

Student se orientuje v systému francouzské výslovnosti. Je schopen využívat nabyté vědomosti k samostatnému vyjadřování v každodenních životních situacích. Umí interpretovat základní gramatické struktury v ústním i jednoduchém písemném projevu.

Literatura

Girardet, J., Pécheur, J. Campus I. CLE International. Pravdová, M. Francouzština pro začátečníky. Voznice : Leda, 1994. ISBN 80-901664-3-1.Abry, D., Chalaron, M.-L. La grammaire des premiers temps. Grenoble : Presses universitaires de Grenoble, 2000. ISBN 2706108886.J. Bárta. Průvodce francouzskou gramatikou.

Požadavky

Prezence 80 %.Aktivní účast na seminářích.Plnění zadaných domácích prací.Úspěšné složení závěrečného testu (60%).

Garant

Mgr. Magda Zálešáková

Vyučující

Mgr. Magda Zálešáková