Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk - francouzština (CJV / KP4F2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / KP4F2 - Cizí jazyk - francouzština, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Překladová a doplňovací cvičení na vybrané gramatické a lexikální jevy- Cvičení stimulující k samostatnému tvoření slovních spojení a vět, generování vět s určitým komunikativním záměrem podle zadaného vzoru- Reprodukce obsahu přečteného či slyšeného slova- Upevňování řečových dovedností, reagování na zadané podněty a doplňování vhodných slov do úvodních obratů typických pro krátké rozhovory v dané tematické oblasti

Získané způsobilosti

Student se orientuje v systému francouzské výslovnosti. Je způsobilý využívat nabyté vědomosti k samostatnému vyjadřování v každodenních životních situacích. Aplikuje základní gramatické struktury v ústním i jednoduchém písemném projevu.

Literatura

J. Girardet, J. Pécheur . Campus I. Paris , 2004. R. Steele, J. Zemiro. Exercons-nous 1. M. Pravdová. Francouzština pro začátečníky, LEDA. J. Bárta. Průvodce francouzskou gramatikou.

Požadavky

Aktivní účast v hodinách.Úspěšné zvládnutí závěrečného testu (min. 60%).Prezence 80%.

Garant

Mgr. Magda Zálešáková

Vyučující

Mgr. Magda Zálešáková