Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný anglický jazyk II (CJV / MK4O2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / MK4O2 - Odborný anglický jazyk II, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Dítě a vzdělání (ČR versus anglicky mluvící země)- Dítě a rodina (typy rodin a problémy v rodině)- Dítě a škola- Předškolní vzdělávání dětí (alternativní typy škol)- Vývoj dítěte- Problematika rodičů stejného pohlaví- Děti s postižením- Instituce pro péči o dítě- Politika o péči o dítě- Přechod k primárnímu stupni vzdělávání

Získané způsobilosti

Student je schopen používat získané jazykové kompetence v každodenních situacích - práce, škola, vztahy, povinnosti, atd. Student chápe jazykové zákonitosti a umí pracovat s autentickými materiály (např. text, poslech, mluvené slovo) dané úrovně a na ně adekvátně reagovat.

Literatura

SLATTERY, M., WILLIS, J. English for primary teachers. Oxford University Press, 2006.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaPožadavky k zápočtu:1.Docházka (minimum: 80%).2.Povinná aktivní účast na semináři.3.Absolvování dílčích testů.4.Absolvování testů s min. 60% úspěšností.5.Soustavná práce v Moodle.6.Prezentace.Zkouška: Znalost témat a terminologie probrané v seminářích.

Garant

Mgr. Simona Šmajdlerová