Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - CJ2 (CJV / PEA2A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / PEA2A - Angličtina - CJ2, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Poznávání lidí- Minulý čas, Budoucí čas- Způsob, jakým lidé žijí- Přítomný čas- Have X Have got- Když se něco pokazí- Minulý čas- Nepravidelná slovesa- Nakupování- Vyjádření kvantity

Získané způsobilosti

Student má znalosti základních gramatických struktur, je schopen komunikovat v běžných situacích na cestách do zahraničí. Využívá slovní zásoby a slovních frází na úrovni pre-intermediate až lower-intermediate. Student je schopen interpretace jednoduchých anglických textů, nápisů a časových harmonogramů.

Literatura

Hancock, M., McDonald A. English Result Student s Book. Oxford : Oxford University Press, 2004. ISBN 0-19-436670-7.McKenna, J. English Result Workbook with MultiROM. Thomson, A. J. A practical English grammar. 4th ed. Oxford : Oxford University Press, 1986. ISBN 0-19-431348-4.Murphy, R. Essential Grammar in Use. Cambridge : Cambridge University Press, 2003. ISBN 0521520614.Eastwood, John. Oxford practice grammar : intermediate : with answers. 1st pub. Oxford : Oxford University Press, 2006. ISBN 0-19-430913-4.Drábková, Lenka. Testy pro přijímací řízení z anglického jazyka na Fakultě managementu a ekonomiky. Vyd. 1. Zlín : Univerzita Tomáše Bati, 2005. ISBN 8073182866.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu-zápočetPožadavky na studenta1. Aktivní účast na cvičeních.2. Povinná docházka minimálně 80%. 3. Zvládnutí slovní zásoby k jednotlivým tematickým celkům dle osnov a doplňkové slovní zásoby dle požadavků vyučujícího. 4. Zvládnutí gramatických struktur podle osnov, včetně samostudia povinné literatury. 5. Vypracování ústních a písemných úkolů.6. Úspěšné absolvování průběžných testů a závěrečného testu (2 opravné termíny)s minimální úspěšností 60%.

Garant

PhDr. Jana Semotamová

Vyučující

Mgr. Hana Odstrčilíková