Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Francouzština 2 (CJV / PF2E)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / PF2E - Francouzština 2, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Člen a předložky u jmen měst a zemí- Tvoření množného čísla u podstatných jmen- Přídavná jména s jedním tvarem pro oba rody- Postavení přídavného jména- Číslovky základní- Číslovky řadové - úvod- Nepravidelná slovesa- Popis města- Popis osoby- Test

Získané způsobilosti

Student umí interpretovat nabyté znalosti a vědomosti k tvorbě jednoduchých písemných dokumentů, aplikovat znalosti v běžných životních situacích, orientovat se v gramatických strukturách.

Literatura

J. Girardet, J. Pecheur. Campus I. M. Pravdová. Francouzština pro začátečníky, LEDA. D. Abry, M.-L.Chalaron. La grammaire des premiers temps, FLEM. J. Bárta. Průvodce francouzskou gramatikou.

Požadavky

Prezence 80%.Úspěšné absolvování evaluačních testů a zápočtového testu (60%).Aktivní účast na cvičeních, domácí příprava k tématům.

Garant

Mgr. Magda Zálešáková