Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborný anglický jazyk 2 (CJV / PP5OA)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / PP5OA - Odborný anglický jazyk 2, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Témata:- Společnost- Sociální práce- Multikulturalismus a etnicita- Rasismus- Lidská práva- Osoby s postižením- Nehody a první pomoc- Péče o seniory- Alzheimerova choroba- Dobrovolnictví- Strava, obezita, diabetes- Poruchy přijmu potravy- Péče o umírající, eutanasie, práva pacienta

Získané způsobilosti

Student je schopen porozumět a pracovat s autentickým odborným textem. Využívá orientace v situaci po stránce odborné a aplikuje ji do vzniklé situace jazykové. Nové jazykové kompetence umožní studentovi studovat či pracovat v zahraničí či se věnovat zahraničnímu klientovi v Sociálních službách České republiky.

Literatura

http://vyuka.fhs.utb.czBrown, Kristine, Hood Susan. Academic Encounters: Life in Society. Cambridge University Press, 2002. Grice, Tony. Oxford English for Careers: Nursing. Oxford: Oxford University Press, 2007.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouška- Prezence 80 %- Aktivní účast- Plnění zadaných domácích úkolů- Práce v Moodle- presentace (PWP, 20-30 stran) na zadané téma, včetně slovníčku se slovní zásobou, zdroje pouze auPentické- Úspěšné složení průběžných testů- Úspěšné složení závěrečného testu (60%)a ústní zkoušky

Garant

Mgr. Hana Čechová