Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Ruština 2 (CJV / PRU2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / PRU2 - Ruština 2, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Boris je byznysmen- Hudba- Na zkoušce- Moje rodina- Naši sousedé- Pasová kontrola- V obchodě- Jsem student- Osobní data- Kancelář- V restauraci- Hledáme kavárnu- V divadle- Test

Získané způsobilosti

Student dokáže komunikovat písemně i ústně na témata, která se v jednotlivých lekcích vybrané učebnice probrala. Student se orientuje v ruském systému časování sloves. Využívá slovní zásoby k porozumění doplňkových textů. Orientuje se v ruských reáliích. Jazykové znalosti a schopnosti jsou na úrovni A1 Evropského rámce pro cizí jazyky.

Literatura

ESMANTOVA, Tatjana. 5 elementov. Sankt Peterburg, 2013. ISBN 978-5-86547-370-1.Dekanová, Ondrejčeková. Da! Ruština učebnice a cvičebnice. Žilina, 2008. ISBN 978-80-89132-64-5.Belyntseva, Janek. Učebnice současné ruštiny 1 díl Vhodné i pro samouky. Brno : Computer Press, 2011. ISBN 978-80-251-2442-0.Rusko-český česko-ruský šikovný slovník.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet.- Aktivní účast na seminářích- Pravidelná docházka minimálně 80%- Absolvování průběžných testů- Úspěšné absolvování zápočtového testu s minimální úspěšností 60%

Garant

Mgr. Alena Rosíková, Ph.D.