Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina - mírně pokročilí (CJV / PTAM1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / PTAM1 - Angličtina - mírně pokročilí, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Otázky (sloveso "být", pomocná slovesa)- Minulý čas prostý a průběhový- Počitatelná a nepočitatelná podstatná jména- Přítomný čas prostý a průběhový- Předložky času- Vyjádření budoucnosti - "will"- Stupňování přídavných jmen- Telefonování- Pozvání, žádosti- Cestování, na letišti- V restauraci

Získané způsobilosti

Student je schopen rozumět běžné konverzaci, která se týká jednoduchých témat. Chápe krátké věty psané běžně užívaným jazykem. Student si umí poradit v základních komunikačních situacích. Dále student dokáže klást otázky a stručně odpovídat. Umí aplikovat základní gramatická pravidla při psaní i při mluvení na úrovni mírně pokročilý, A2-B1 podle Společného referenčního rámce pro jazyk.

Literatura

Philip Kerr. Straightforward Pre-intermediate - Student s Book (2nd edition). 2012. ISBN 9780230424463.Matthew Jones and Philip Kerr. Straightforward Pre-intermediate - Workbook with key (2nd edition). 2012. ISBN 978-0-230-42316-9.

Požadavky

Požadavky k zápočtu: 1. Docházka (minimum: 80%). 2. Aktivní účast v semináři (pravidelné úkoly). 3. Plnění kurzu v programu Moodle. 4. Absolvování zápočtového testu s minimální úspěšností 60%.

Garant

Mgr. Jana Orsavová