Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Cizí jazyk - ruština - začátečník (CJV / RJ1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CJV / RJ1 - Cizí jazyk - ruština - začátečník, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Podle učebnice Pojehali! Russkij jazyk dlja vzroslyh 1Lekce 1 - 15 (integrovaná opakovací lekce):- Jméno, profese- Seznámení- Aktivity- Moje rodina- Počasí, klima- Můj den- Jaké je vaše město?- V obchodě s oblečením- Země a jazyky- Ve městě- Dům a byt- V obchodě s potravinami- Plán na týden- Jaké bylo léto?Texty k samostatné a rozšiřující četbě zadává lektor podle učebnice a vlastních doplňujících materiálů. Internetové adresace jsou poskytovány lektorem v průběhu kurzu.

Získané způsobilosti

Student ovládl ruské lexikum v rozsahu vyučovaných témat. Jeho jazykové a řečové dovednosti odpovídají úrovni A1 Evropského referenčního rámce.

Literatura

nullŠroufková, Miloslava. Rusko-eeský, eesko-ruský slovník = Russko-eešskij, eešsko-russkij slovar . Vyd. 1. Praha : Leda, 1998. ISBN 80-85927-41-1.Lepilová, Květuše. Rusky na cesty : základní slovní obraty pro dorozumění s cizincem. Vyd. 1. Brno : Computer Press, 2007. ISBN 978-80-251-1563-3.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet.Požadavky k zápočtu:1. Aktivní účast na seminářích. 2. Pravidelná docházka minimálně 80%.3. Absolvování průběžných testů.4. Úspěšné absolvování zápočtového testu.

Garant

Mgr. Alena Rosíková, Ph.D.