Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářským pracem (TIMS / TB6BP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TIMS / TB6BP - Seminář k bakalářským pracem, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Ověření teoretických poznatků v praxi. Uskutečnění průzkumu. Vypracování bakalářské práce. Příprava osnovy vystoupení při obhajobě bakalářské práce.

Získané způsobilosti

Bakalářskou prací student prokazuje, že je schopen na základě soudobých poznatků vědy, výzkumu a vývoje v daném oboru řešit a ústně i písemně prezentovat zadaný problém a obhájit své vlastní přístupy k řešení.

Literatura

Popper, K., R. Logika vědeckého bádání. Praha: OIKOYMENH,, 2001. Radvan, E., Vavřík, M. Metodika psaní odborného textu a výzkumu v sociálních vědách. Brno: IMS,, 2009. HENDL, J. Přehled statistických metod zpracovávání dat. Praha: Portál, 2006. ISBN 80-7367-123-9.Zich, F. Úvod do sociologického výzkumu. Praha: edice EUPRESS,, 2004.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetPředmět je ukončen zápočtem. Udělení zápočtu je podmíněno odevzdáním osnovy vystoupení studenta při obhajobě bakalářské práce.

Garant

doc. PhDr. Miloslav Jůzl, Ph.D.

Vyučující

doc. PhDr. Miloslav Jůzl, Ph.D.Mgr. Jana LechováMgr. Silvia Neslušanová, PhD.Ing. Radomír Pernica