Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe pod supervizí 1, diplomový projekt (TIMS / TM1V)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TIMS / TM1V - Praxe pod supervizí 1, diplomový projekt, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Odborné informace a metodické pokyny k vypracování projektu diplomové práce. Individuální konzultace s vedoucím diplomové práce. Zpracování projektu diplomové práce.

Získané způsobilosti

Student získá kompetence k vytvoření projektu DP v návaznosti na realizovanou praxi. Dovede vytvořit metodologickou strukturu uvažované DP a dokáže samostatně rozvíjet toto téma.

Literatura

Popper, K., R. Logika vědeckého bádání. Praha: OIKOYMENH,, 2001. Radvan, E., Řehoř, A. Poznámky k vypracování odborného textu a metodické pokyny pro zpracování bakalářské a magisterské práce. Brno: IMS,, 2008. Švec, V. Pozvání do metodologie pedagogického výzkumu. Pracovní sešit. Brno: Paido,, 2006. HENDL, J. Přehled statistických metod zpracovávání dat. Praha: Portál, 2006. ISBN 80-7367-123-9.Zich, F. Úvod do sociologického výzkumu. Praha: edice EUPRESS,, 2004. SPOUSTA, V. et al. Vademekum autora odborné a vědecké práce. Brno: PF MU,, 2000.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetPředmět je ukončen zápočtem. Udělení zápočtu je podmíněno schválením projektu diplomové práce garantem předmětu. Diplomový projekt zahrnuje: téma diplomové práce, pojetí a cíl diplomové práce, osnovu a metody zpracování, organizaci výzkumu, časový harmonogram zpracování a přehled informačních zdrojů. Diplomový projekt musí být před jeho odevzdáním garantovi předmětu schválen a podepsán vedoucím diplomové práce.

Garant

prof. PhDr. Pavel Mühlpachr, Ph.D.

Vyučující

doc. PhDr. Miloslav Jůzl, Ph.D.PaedDr. Libuše Mazánková, Dr.prof. PhDr. Pavel Mühlpachr, Ph.D.