Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe pod supervizí 2, diplomová práce (TIMS / TM4D)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu TIMS / TM4D - Praxe pod supervizí 2, diplomová práce, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Ověření teoretických poznatků v praxi. Uskutečnění průzkumu. Vypracování diplomové práce.

Získané způsobilosti

Diplomovou prací student prokazuje, že je schopen na základě soudobých poznatků vědy, výzkumu a vývoje v daném oboru řešit a ústně i písemně prezentovat zadaný problém a obhájit své vlastní přístupy k řešení.

Literatura

Popper, K., R. Logika vědeckého bádání. Praha: OIKOYMENH,, 2001. Radvan, E., Řehoř, A. Poznámky k vypracování odborného textu a metodické pokyny pro zpracování bakalářské a magisterské práce. Brno: IMS,, 2008. Švec, V. Pozvání do metodologie pedagogického výzkumu. Pracovní sešit. Brno: Paido,, 2006. HENDL, J. Přehled statistických metod zpracovávání dat. Praha: Portál, 2006. ISBN 80-7367-123-9.Zich, F. Úvod do sociologického výzkumu. Praha: edice EUPRESS,, 2004. SPOUSTA, V. et al. Vademekum autora odborné a vědecké práce. Brno: PF MU,, 2000.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetPředmět je ukončen zápočtem. Udělení zápočtu je podmíněno odevzdáním diplomové práce.

Garant

doc. PhDr. Miloslav Jůzl, Ph.D.

Vyučující

doc. PhDr. Miloslav Jůzl, Ph.D.Mgr. Jana Lechová