Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Americké reálie (UMJL / A2AMR)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UMJL / A2AMR - Americké reálie, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tento předmět se věnuje každému z významných období americké historie:- předkolumbovské,- koloniální,- rané republikánské,- jacksoniánské,- předválečné,- občanská válka,- rekonstrukce,- Zlatý věk,- progresivní, hospodářská krize,- populační exploze,- současnost.- Zdůrazněny jsou hlavní témata a mezníky vývoje každého období.Cílem je definovat klíčové americké vlastnosti, které pomohou studentům porozumět tomu, proč Američané myslí a jednají tak, jak jednají.

Získané způsobilosti

Po skončení předmětu studenti mají schopnost několik podstatných americkýchvlastností, které jim pomůžou pochopit Američany a důvody, proč myslí akonají jak to můžeme pozorovat.

Literatura

Documents Posted Weekly on Moodle.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouška-přítomnost na seminářích 80%-aktivní účast na kontaktní výuce i v Moodle-esej o filmu v rozsahu 3 strany-krátké průběžné testy-kumulativní závěrečný test

Garant

Gregory Jason Bell, B.A., M.B.A., M.A., Ph.D.

Vyučující

Gregory Jason Bell, B.A., M.B.A., M.A., Ph.D.