Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Jazyková cvičení 2 (UMJL / EJAC2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UMJL / EJAC2 - Jazyková cvičení 2, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Předmět je zaměřen na všestranný rozvoj komunikativní kompetence studentů v anglickém jazyce. Důraz je kladen na rozvíjení schopnosti studentů používat cizí jazyk jak prostředek komunikace v mluveném i psaném projevu. Předmět zahrnuje:- přehled pokročilé anglické gramatiky a slovní zásoby- vysvětlení, procvičování a volné používání gramatických jevů,- přechodníkové konstrukce,- kondicionály,- pasiva,- komparativa a superlativa,- frázová slovesa,- slovní zásoba různých tématických oblastí - business, umění, nakupování atd.

Získané způsobilosti

Student dokáže komunikovat v anglickém jazyce na dané úrovni, orientuje se v gramatických jevech na úrovni advanced a je způsobilý využít svých znalostí jak v ústní, tak v písemné formě.

Literatura

Gude and Stephens. CAE Result, Student s Book. Oxford University Press, 2008. JONES, L. Cambridge Advanced English. Current Events at http://news.yahoo.com/. Current Events at http://news.yahoo.com/. R. Murphy . English Grammar In Use /Interm, Upper-Interm, Advanced/. McCARTHY, M., O DELL, F. English Vocabulary in Use- upper-intermediate. WRIGHT, J. Idioms organiser.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaPředpokladem získání zápočtu je aktivní účast na seminářích, složení průběžných testů a testu závěrečného z lekcí 7 - 12 učebnice CAE Result( část gramatická, čtení, poslech), v případě splnění všech částí zápočtu minimálně na 60%, následuje ústní zkouška.

Garant

Mgr. Vladimíra Fonfárová