Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe 4 týdny (UMJL / EPRAX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UMJL / EPRAX - Praxe 4 týdny, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Studenti získavají zkušenosti jako asistenti pracovníků oddělení komunikujících se zahraničím nebo tam, kde majetková účast zahraniční instituce ovlivnila komunikační jazyk uvnitř firmy. Studenti zpracovávají písemnou dokumentaci a různé formy komunikace (ústní, tradiční písemná korespondence, e-mail) a věnují pozornost typu a úrovni podnikové kultury, která determinuje kooperaci, komunikaci a public relations. Studenti jsou schopni pracovat vždy dle instrukcí předem vybraného mentora, povedou deník praxe a aktivně přistupovat k plnění úkolů.

Získané způsobilosti

Studenti mají zkušenosti jako asistenti pracovníků oddělení komunikujících se zahraničím nebo tam, kde majetková účast zahraniční instituce ovlivnila komunikační jazyk uvnitř firmy. Studenti dokáží zpracovat písemné dokumentace a komunikovat různými formami (ústní, tradiční písemná korespondence, e-mail) a umějí ohodnotit nástroje podnikové kultury, která determinuje kooperaci, komunikaci a public relations. Studenti jsou schopni pracovat vždy dle instrukcí nadřízeného a reflektovat nutnost aktivního přístupu.

Literatura

GULLOVÁ, Soňa. Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol : společenská a obchodní etiketa . Praha : Grada Publishing, 2011. Worthington, Ian. The business environment. 6th ed. Harlow, England ; New York : FT Prentice Hall, 2009. ISBN 978-0-273-71675-4.The business environment : themes and issues. Oxford ; New York : Oxford University Press, 2008. ISBN 978-0-19-920305-5.Svatoš, Miroslav. Zahraniční obchod : teorie a praxe. 1. vyd. Praha : Grada, 2009. ISBN 978-80-247-2708-0.

Požadavky

Podkladem pro udělení zápočtu je hodnocení mentora a aktivita během praxe.

Garant

Mgr. Petr Dujka