Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt (UMJL / EPROJ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UMJL / EPROJ - Projekt, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem projektu je ucelené pojednání o oblasti firmy, ve které student působil a prezentace tohoto projektu pro vyučující a kolegy.Témata, která musí být nutně součástí projektu:- instituce (zaměření, struktura, výrobní náplň, kooperace se zahraničím)- určitý výrobek (návrh, příprava výroby, výrobní postup, prodej, marketing)- pracovní zařazení studenta, hlavní činnosti, přímý nadřízený, projekt, na kterém se student ve firmě podílel apod.Písemná i ústní část projektu jsou v angličtině a musí splňovat obsahové, stylistické a formální požadavky obvyklé v akademickém prostředí, včetně využití informačních technologií.

Získané způsobilosti

Student má znalosti o firmě, její struktuře a kultuře a je schopen tyto znalosti prezentovat. Student umí kriticky pracovat s odbornou literaturou.

Literatura

COOPER, Paul. Academic English: writing essays & dissertations. 2011. ISBN 978-80-86855.PATERSON,Ken, WEDGE, Roberta. Oxford Grammar for EAP. Oxford University Press, 2013. ISBN 978-0-19-432999-6.WEISSMAN, Jerry. Presenting to win: the art of telling your story. Upper Saddle River: FT Press, 2009. ISBN 978-0-13-714417-4.TEMPLETON, Melody. Public speaking and presentations demystified. New York: McGraw-Hill, 2010. ISBN 978-0-07-160121-4.HUGHES, John, MALLETT, Andrew. Successful meetings: [video course : for professionals who use English at work]. 2012. ISBN 978--019-476839-9.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočetStudent má při práci na projektu prokázat následující dovednosti:- výběr zdroje informací, jejich sběr, třídění a zpracování (primární a sekundární zdroje s důrazem na využití nových metod a zdrojů informací, databází), kritické posouzení zdrojů i konkrétních informací- analýza a kvalitní zpracování podkladů v angličtině (tištěná verze na odpovídající úrovni - tvoří 50% hodnocení)- příprava podpůrných materiálů/audiovizuálních pomůcek pro prezentaci (audio, video, multimedia, jiné vhodné pomůcky)- příprava a provedení prezentace samotné (tvoří 50% hodnocení), včetně kooperace s publikem (motivace posluchačů, "řeč těla", vizuální kontakt,?), kompetence zvládat dotazy (schopnost porozumět a reagovat na dotaz, zvládnutí "nepříjemných" dotazů a situací)- efektivní využití informačních technologií

Garant

Mgr. Petr Dujka