Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (UMJL / SBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UMJL / SBP - Seminář k bakalářské práci, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tento předmět, který se pokouší postupně poskytnou veškerá pravidla pro psaní závěrečné práce, zahrnuje následující témata:- provádění výzkumu a práce se zdroji,- poznámkovaní,- vypracovaní osnovy nebo základní linie příběhu,- správná citace zdrojů,- vyhýbaní se plagiátům,- formátovaní,- tvorba úvodní kapitoly a formulace hypotézy,- sestavování odstavců,- vypracování a doladění argumentace,- revize,- práce s konstruktivní kritikou,- termín odevzdání práce,- tipy pro úspěšnou obhajobu práce.

Získané způsobilosti

Ke konci kurzu studenti ovládají všechny nástroje a pravidla pro úspěšné sepsání, odevzdání a obhajobu závěrečné práce.

Literatura

Turabian, K. L. A Manual for Writers, 8th Edition. Chicago, 2013. ISBN 978-0-226-81638-8.Weekly readings posted on Moodle.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočet-Aktivní účast-Splnění úkolů v Moodlu, které budou úzce souviset s ukázkami v knize od Turabiana -úspěšné vyplnění literárních zdrojů -Docházka není povinná

Garant

Gregory Jason Bell, B.A., M.B.A., M.A., Ph.D.