Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Moderní technologie ve výuce (UPV / AK5TV)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UPV / AK5TV - Moderní technologie ve výuce, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Vytváření webových stránek technologií v software Adobe Dreamweaver.- Záznam, zpracování videa a jeho úpravy a dodatečné efekty v software Adobe Premiere a VirtualDub.- Záznam, zpracování audia a jeho úpravy a dodatečné efekty v software Adobe Audition.- Práce s Adobe Photoshop základní úpravy fotografie, retuš, scény, koláž, speciální efekty.- Tvorba obrázků a úprava existujících obrázků pomocí CorelDRAW a Adobe Illustrator.- Tvorba vlastního multimediálního DVD jako informační nebo učební pomůcky.- Tvorba vlastního výukového DVD jako učební pomůcky - obsahuje webové stránky, video a audio soubory.

Získané způsobilosti

Studenti se seznámí s různými typy software používaných pro tvorbu moderních výukových materiálů. Získají také znalosti z oblasti úpravy digitálních fotografií; záznamu audio a video souborů a jejich střihu a vytváření efektů za účelem vytvoření vlastních webových stránek s výukovými a jinými materiály, multimediálními soubory nebo vytvořením interaktivního výukového DVD.

Literatura

KELBY, S. Digitální fotografie ve Photoshopu CS5. Praha: Computer Press, 2010. MCWADE, J. Jak na působivý grafický design: Návrhy brožur, log, webů, newsletterů, vizitek či plakátů. Praha: Computer Press, 2011. ECCHER, C. Profesionální webdesign: Techniky a vzorová řešení pro XHTML a CSS. Praha: Computer Press, 2010. ZOUNEK, J. E-learning ? jedna z podob učení v moderní společnosti. Brno: Masarykova univerzita, 2009. EDWARS, R. Fotografujeme lidi jako profesionálové. Praha: Computer Press, 2009.

Požadavky

Předpokladem ukončení předmětu je vypracování moderního výukového materiálu využívajícího pro prezentaci aktuální technologie XHTML se zahrnutím prezentace multimediální výukové pomůcky.

Garant

Mgr. Michal Sedláček, Ph.D.Mgr. Eva Šalenová

Vyučující

Mgr. Michal Sedláček, Ph.D.