Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základy vědecké práce-diplom. seminář II (UPV / PP0DS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UPV / PP0DS - Základy vědecké práce-diplom. seminář II, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Na základě doporučení vedoucího pracují na své diplomové práci. Využívají poznatky z literatury a absolvované praxe. Diplomová práce se obvykle skládá z teoretické a praktické části. V rámci praktické části student prokazuje schopnost vést výzkum a využívat při tom kvantitativní i kvalitativní metody.

Získané způsobilosti

Student prokáže základní znalost metodologie, orientaci v literatuře, odliší kvalitativní a kvantitativní výzkum. Dokáže zpracovat projekt diplomové práce.

Literatura

GAY, L. R., MILLS, G. E., AIRASIAN, P. Educational Research: Competencies for Analysis and Applications. ECO, U. Jak napsat diplomovou práci. CHRÁSKA, M. Metody pedagogického výzkumu. ŠVEC, V., HRBÁČKOVÁ, K. Průvodce metodologií pedagogického výzkumu.

Požadavky

Podmínkou splnění předmětu je soustavná a systematická práce na diplomové práci a pravidelné konzultace s vedoucím diplomové práce.

Garant

Mgr. Karla Hrbáčková, Ph.D.prof. PhDr. Miroslav Chráska, CSc.