Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Adaptační kurz (UPV / PP1AD)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UPV / PP1AD - Adaptační kurz, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsahem kurzu je několikadenní zážitkový kurz konaný na začátku studia. Studenti se seznámí s metodami zážitkové pedagogiky (motivace, vyprávění příběhů, dramaturgie a zpětná vazba).Kurzu se zúčastní vyučující oboru. Studenti se dozvědí požadavky na ně kladené ve vyučovaných předmětech, seznámí se s fungováním univerzity.

Získané způsobilosti

Student je schopen rozvoje svých osobních a sociálních kompetencí.

Literatura

JIRÁSEK, I., DOBAL, J., DRAHANSKÁ, P., HANUŠ, R., NĚMEC, J., NEUMAN, J., SVATOŠ., V., ŠEBEK, L., UHER, J. Gymnasion (Časopisy pro zážitkovou pedagogiku). Prázdninová škola Lipnice. HOLEC, V. et al. (Eds). Instruktorský slabikář. Uherské Hradiště: Prázdninová škola Lipnice, 1994. KŘÍŽ, P. Kdo jsem, jaký jsem. Kladno: Aisis, 2005. Valenta, Josef. Učíme (se) komunikovat : metodika komunikace v rámci osobnostní a sociální výchovy. 1. vyd. Kladno : AISIS, 2005. ISBN 80-239-4514-9.MÁSILKA D. Zážitková pedagogika, Diplomová práce. Olomouc: Fakulta tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci, 2003. ZAPLETAL, M. et al. Zlatý fond her. Praha: MF, 1990.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetZpracování seminární práce na téma Adaptační kurz (sebezkušenost, inspirativnost, zpětná vazba).

Garant

Mgr. Karel Štefl