Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aplikovaná sociální psychologie (UPV / PP9AP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UPV / PP9AP - Aplikovaná sociální psychologie, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Zdroje sociální psychologie- Předmět sociální psychologie- Proces socializace a regulace lidského chování- Dynamika lidského sociálního chování- Osobnost v sociálním začlenění- Sociální percepce- Sociální komunikace- Postoje- Jedinec a skupina

Získané způsobilosti

Student získá základní přehled o významných autorech teoretických konceptů a výzkumech v oblastech sociální interakce a skupinové dynamiky.

Literatura

MYERS, D. Exploring Social Psychology. Křivohlavý, Jaro. Pozitivní psychologie. Vyd. 1. Praha : Portál, 2004. ISBN 807178835X.NAKONEČNÝ, M. Psychologie osobnosti. MUSIL, J. Sociální psychologie. HELUS, Z. Sociální psychologie pro pedagogy. Praha, 2007. ISBN 978-80-247-11 .Kohoutek, Rudolf. Základy sociální psychologie. Brno : CERM, 1998. ISBN 8072040642.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouška.Příprava a prezentace seminární práce.Zkouška z probrané tematiky a zadané literatury.Zvládnutí požadovaného rozsahu látky v předmětu Základy pedagogiky, Sociologie a Vývojová psychologie.

Garant

doc. PhDr. Panajotis Cakirpaloglu, DrSc.Mgr. Eva Šalenová

Vyučující

Mgr. Eva Šalenová