Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Tvorba výzkumného projektu k BP (USP / M5VBP)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USP / M5VBP - Tvorba výzkumného projektu k BP, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Bakalářská práce jako forma kvalifikační práce.- Teorie a výzkum v bakalářské práci.- Funkce projektu ve výzkumu.- Kvantitativní a kvalitativní výzkum.- Literární příprava na tvorbu výzkumného projektu.- Struktura výzkumného projektu v kvantitativním a kvalitativním výzkumu.- Kritéria dobrého výzkumného projektu.

Získané způsobilosti

Student ovládá praktické dovednosti související s výzkumem prováděným v rámci BP.

Literatura

GAVORA, P. a kol. Elektronická učebnica pedagogického výskumu. [online]. Bratislava, 2010. ŠVAŘÍČEK, R., ŠEĎOVÁ, K. a kol. Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách. Praha, 2007. CHRÁSKA, M. Metody pedagogického výzkumu. Praha, 2007. GAVORA, P. Úvod do pedagogického výzkumu. Brno, 2010. HENDL, J. Přehled statistických metod zpracování dat. Praha, 2004.

Požadavky

Předpokladem ukončení předmětu je aktivní účast na seminářích a zpracování projektu výzkumu. Dále student prokazuje získané teoretické poznatky v písemném testu.

Garant

prof. PhDr. Peter Gavora, CSc.Mgr. Hana Navrátilová