Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Souvislá pedagogická praxe (USP / M9SPX)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu USP / M9SPX - Souvislá pedagogická praxe, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Souvislou praxi v mateřské škole absolvuje student samostatně, průběžně provádí sebehodnocení vlastní činnosti.

Literatura

KOLÁŘ, Z., VALIŠOVÁ, A. Analýza vyučování. Praha: Grada, 2009. LUKÁŠOVÁ, H. Kvalita života dětí a didaktika. Praha: Portál, 2010. SKALKOVÁ, J. Obecná didaktika. Praha: Grada, 2007. PIŠOVÁ, M. (ed.). Portfolio v profesní přípravě učitele. Pardubice: Univerzita Pardubice, 2007. KAŠOVÁ, J. A KOL. Škola trochu jinak, projektové vyučování v teorii a praxi. Kroměříž: IUVENTA, 1995. KRATOCHVÍLOVÁ, J. Teorie a praxe projektové výuky. Brno: PdF MU, 2006. KAPLAN, A. Skáčeme, běháme a hrajeme si na hřišti a pod střechou. Praha: Portál, 2003. ŠPAČKOVÁ, R. 111 námětu pro tvořivou hru dětí. Praha: Portál, 2004. KOHLOVÁ, M. 200 výtvarných činností. Praha: Portál,, 2003. WEAVEROVÁ, M. 300 her a cvičení pro úspěšný vstup do školy. Praha: Portál, 2001.

Požadavky

Průběžná příprava na souvislou praxi během semestru, absolvování praxe, prezentace a obhajoba vlastního semestrálního projektu v písemné i ústní podobě.

Garant

Mgr. Hana Navrátilová

Vyučující

doc. PaedDr. Adriana Wiegerová, PhD.