Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář bakalářské práce 2 (UZV / V5KSB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UZV / V5KSB - Seminář bakalářské práce 2, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Obsah předmětu:- Úvod do předmětu. Charakteristika podstaty bakalářské práce, zásady zpracování.- Metodika zpracování osobního plánu.- Zadání bakalářské práce do STAGu. Informační zdroje, bibliografické citace.- Obecné požadavky na zpracování bakalářské práce.- Projektování obsahu bakalářské práce.- Metodika zpracování bakalářské práce.- Organizace průzkumného šetření (předvýzkum, pilotáž).- Výběr respondentů.- Diskuse k problematice.

Získané způsobilosti

Student:- zná zásady zpracování bakalářské práce;- rozumí požadavkům na zpracování bakalářské práce na FHS;- je schopen připravit časový plán zpracování bakalářské práce a konzultací s vedoucím;- je schopen připravit zadání bakalářské práce (zadat do STAGu po konzultaci s vedoucím);- je schopen připravit projekt bakalářské práce (obsah, metodika, organizace výzkumu,zpracování výsledků);- se seznámí s normami bibliografických citací a možnostmi zdrojů při zpracování bakalářské práce.

Literatura

MEŠKO, D., KATUŠČÁK, D. Akademická příručka. Martin: Osveta, 2004. KAPOUNOVÁ, J. Formální úprava diplomové práce. Ostrava: OU, 1998. Glogar, Alois. Metodický manuál pro vypracování bakalářské a diplomové práce. 1. vyd. Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíni, 2001. ISBN 8073180111.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetDocházka: povinná účast na seminářích, minimálně 80 %. Zápočet: k zápočtu písemně zpracovat:a) návrh zadání bakalářské práce; b) seznam literatury a jiných zdrojů k tématu bakalářské práce,(monografická a seriálová literatura, internetové zdroje a jiné prameny); c) projekt bakalářské práce (obsah, metodika ...);d) potvrzení vedoucího o proběhlých konzultacích (min. 2 x).

Garant

PhDr. Anna Krátká, Ph.D.