Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Repetitorium předmětů SZZ (UZV / V6KSZ)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu UZV / V6KSZ - Repetitorium předmětů SZZ, Fakulta humanitních studií, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Státní závěrečná zkouška z Obecného ošetřovatelství (okruhy, literatura, zdroje).- Státní závěrečná zkouška z Klinického ošetřovatelství (okruhy, literatura, zdroje).- Státní závěrečná zkouška z Behaviorálních věd (okruhy, literatura, zdroje).- Využití získaných znalostí a dovedností z dílčích předmětů u státní závěrečné zkoušky.- Splnění podmínek a přihlášení ke Státní závěrečné zkoušce.- Obhajoba bakalářské práce.- Státní závěrečná zkouška (organizace zkoušky, časový harmonogram, úprava studenta,etika vystupování).

Získané způsobilosti

Student:- zná a rozumí rozsahu a okruhům Státní závěrečné zkoušky;- zná podmínky přihlášení se ke Státní závěrečné zkoušce;- ví, jak se připravit ke Státní závěrečné zkoušce;- zná průběh a organizaci obhajoby bakalářské práce a Státní závěrečné zkoušky.

Literatura

MEŠKO, D., KATUŠČÁK, D. Akademická příručka. Martin: Osveta, 2004. Literatura doporučená k jednotlivým předmětům SZZ.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetDocházka: Účast na seminářích (100 %).Zápočet: Aktivní zapojení během seminářů, plnění úkolů.

Garant

PhDr. Anna Krátká, Ph.D.