Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Fyzika I (LUEB / L1OF1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu LUEB / L1OF1 - Fyzika I, Fakulta logistiky a krizového řízení, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Kinematika I- Kinematika II- Dynamika I- Dynamika II- Pohyb soustavy hmotných bodů- Kapaliny- Gravitační a elektrické pole- Kapacita- Stejnosměrný proud I- Stejnosměrný proud II- Vedení el. proudu v kapalinách a plynech- Magnetické pole

Získané způsobilosti

Student získá základní fyzikální znalosti z mechaniky, elektřiny a magnetismu a orientuje se v nejdůležitějších fyzikálních pojmech.

Literatura

Halliday, David. Fyzika : vysokoškolská učebnice obecné fyziky. Vyd. 1. Brno : Vutium, 2000. ISBN 8021418699.Havránek,A.,Sližová,M. Mechanika v příkladech I. Hmotný bod. FT UTB Zlín, 2011. ISBN 978-80-7454-024-0.Macháček, M. Encyklopedie fyziky. Praha : Mladá fronta, 1995. ISBN 80-204-0237-3.FEYNMAN, R.P., LEIGHTON, R.B., SANDS, M. Feynmanovy přednášky z fyziky s řešenými příklady. Havlíčkův Brod : Fragment, 2000.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouškaDocházka: nepovinná.Zkouška: znalost všech témat dle sylabu.Zkouška formou ústní zkoušky.

Garant

RNDr. Marta Sližová, CSc.

Vyučující

RNDr. Marta Sližová, CSc.doc. Ing. Miloš Titz, CSc.RNDr. Marta Sližová, CSc.doc. Ing. Miloš Titz, CSc.