Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci (LUKR / L5RBS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu LUKR / L5RBS - Seminář k bakalářské práci, Fakulta logistiky a krizového řízení, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Samostatné teoretické řešení a písemné zpracování zadaného odborného problému pod metodickým vedením pedagoga nebo pracovníka spolupracujícího externího pracoviště. Výstupem je oponovaná bakalářská práce, která je nezbytným předpokladem pro realizaci státní závěrečné zkoušky.Každoroční nabídka témat bakalářských prací na základě návrhů učitelů a studentů zohledňujeaktuální problémy studovaného oboru a požadavky praxe apod. Realizace je možná v prostorách školy i vybraného podniku, zařízení státní správy či instituce podle dohody vedoucího BP a studenta. Po dohodě s vedoucím bakalářské práce je možno realizovat i experimentální práci.

Získané způsobilosti

Student po absolvování umí aplikovat teoretické poznatky a vědomostí získané studiem daného oboru při zpracování tématu bakalářské práce. Student dokáže individuálně zpracovávat vybrané téma, ve kterém budou prezentovány získané znalosti, vědomosti a návrhy na rozvoj vedeného studijního oboru v souladu se Směrnicí rektora a v souladu s příslušnými normami ISO-ČSN 690-2.

Literatura

Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví(dříve Český normalizační institut). Bibliografické citace. Obsah, forma a struktura. Praha . 1996. Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví. ČSN ISO 690 (01 0197) Dokumentace. BRATKOVÁ, E. Metody citování literatury a strukturování bibliografických záznamů podle mezinárodních norem ISO 690 a ISO 690-2 : Metodický materiál pro autory vysokoškolských kvalifikačních prací. Verze: 1.0. Asociace knihoven vysokých škol České republiky, Praha, 2006. Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví(dříve Český normalizační institut). ČSN ISO 690-2 (01 0197) Informace a dokumentace. Bibliografické citace - Část 2. Praha, 2000. SÁHA, P. Směrnice rektora SR/5/2006. Jednotná formální úprava vysokoškolských kvalifikačních prací, jejich uložení. Zlín: UTB, 1996.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetOdevzdání textu bakalářské práce v písemné a elektronické podobě.

Vyučující

Ing. et Ing. Jiří Konečný, Ph.D.