Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Animovaná tvorba - Bakalářský projekt (KAAT / SBPAN)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAAT / SBPAN - Animovaná tvorba - Bakalářský projekt, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přemět poskytuje studentům základní informace o formálních podmínkách zpracování bakalářské práce:- Příprava rešerše na dané téma.- Možné zdroje a jejich používání.- Způsob zpracování dat.- Způsoby citace literárních zdrojů.- Formátování.- Skladba a obsah teoretické části.- Praktická část a její obsah.- Revize.

Získané způsobilosti

Student umí vystavět krátky příběh, vytvořit jeho vizualizaci jako i charakterovou animaci jednotlivých postav. Svůj postup, jako i rešerše z dané oblasti popíše v teoretické části práce.

Literatura

kolektív. Animace a doba. Praha, 2000. Anima Mundi / Julius Wiedemann. Animation Now. Kolín / R., Taschen, 2007. ISBN 978-3-8228-3789-4.Jan Poš. Výtvarníci animovaného filmu. Praha, Odeon, 1990. ISBN 401 22 826.Iordan Chimet. Hrdinovié, fantomy, myši. Praha, nakl. Vyšehrad, 1984. ISBN 33-669-84.James Monako. Jak číst film. Praha, nakl. Albatros, 2004. ISBN 13-844-005.Francois Truffaut. Rozhovory Hitchcock Truffaut. Praha, Čs.F.Ú., 1987.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočetMinimálne 60 percentní účast na hodinách, v odůvodněných případech možno 50 % nahradit e-mailovou konzultaci.Docházka minimálně 80%, praktické zvládnutí probírané látky, aktivní účast na hodinách.Předmět je zakončen klasifikovaným zápočtem.

Garant

Mgr. Lukáš Gregor, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Lukáš Gregor, Ph.D.Ivo Hejcman