Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kamera - diplomový projekt 2 (KAAV / A0K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAAV / A0K - Kamera - diplomový projekt 2, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Předmět probírané látky se omezuje na vybrané téma praktické části diplomové práce. Je individuální dle zadání práce a v rozsahu, který odpovídá předepsaným požadavkům na parametry diplomové práce podle směrnice rektora UTB.

Získané způsobilosti

Student má vědomosti pro úspěšné vypracování a obhájení závěrečné práce.

Literatura

Monaco, James. Jak číst film : svět filmů, médií a multimédií : umění, technologie, jazyk, dějiny, teorie. 1. vyd. Praha : Albatros, 2004. ISBN 80-00-01410-6.Eco, Umberto. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc : Votobia, 1997. ISBN 8071981737.Eco, Umberto. Meze interpretace. 1. české vyd. Praha : Karolinum, 2004. ISBN 80-246-0740-9.Ong, Walter J. Technologizace slova : mluvená a psaná řeč. Vyd. české 1. Praha : Karolinum, 2006. ISBN 80-246-1124-4.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočetSamostatný tvůrčí přístup, pravidelná účast na konzultacích s vedoucím pedagogem diplomové práce. Kvalitativně vysoké zvládnutí zadaných a vybraných témat diplomové práce.Předmět je zakončen klasifikovaným zápočtem.

Garant

doc. Mgr. Juraj Fandli

Vyučující

doc. Mgr. Juraj Fandli