Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Obrazová dramaturgie AV díla (KAAV / A7K)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAAV / A7K - Obrazová dramaturgie AV díla, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Rozbor přípravy při jednotlivých žánrech- Hraný film- Příprava a estetika 3D projektů- Dokumentární film- Reklama- Hudební klipy- Sportovní přenosy- Zpravodajství a publicistika- Přímý přenos- Různé pořady typu sitkom, reality show apod.- Analýzy a rozbory některých zadaných děl, praktické zpracování přípravy podle žánru, kterému se chce posluchač věnovat

Získané způsobilosti

Student je schopen po výtvarné, technické a organizační stránce zvládnout přípravu audiovizuálního díla v spolupráci s ostatními složkami výrobního štábu.

Literatura

pedagog. Doporučení na aktuální webové stránky a literaturu. KODAK Cinematography Workshops. Kodak, 2002. Kučera, J. Skladba ve filmu a TV. Praha : SPN, 1978. Šmok, J. Snímková technika I.,II. Praha : SMP, 1973. Student Filmmaker´s Book. New York: Kodak Publication, 2002. ISBN 0-87985-800-1.Technické základy fotografie. 1. vyd. Praha : Komora fotografických živností, 2002. ISBN 8002014928.Baran, L., Bojanovský, I. Úvod do filmového obrazu. Praha : FAMU, 1987. nullBaran, I. Zázraky filmového obrazu.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zkouška80% účast na přednáškách a seminářích, splnění zadaných úkolůPraktická část -videofilm na zadané téma.Předmět je zakončen zkouškou.

Garant

doc. Mgr. Juraj Fandli

Vyučující

doc. Mgr. Juraj Fandli