Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Produkce - diplomový projekt 1 (KAAV / A9P)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAAV / A9P - Produkce - diplomový projekt 1, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Výuka formou organizace a řízení komplexních a složitých projektů prověří připravenost studenta. Jednoznačně ukazuje na jeho profesionální spolehlivost, přesvědčivě osobitou jasně formulovanou uměleckou výpověď s jeho produktivní schopností opírající se o svou vyspělou orientaci v oblasti audiovizuální tvorby. Student dostává pro řešení projektu individuální zadání a musí být schopen samoatantého rozhodování a řešení zadaného projektu.

Získané způsobilosti

Student má hlubší vědomosti z oblasti organizace a financování výroby filmového díla, které je schopen fundovaně aplikovat ve své profesi.

Literatura

Eco, Umberto. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc : Votobia, 1997. ISBN 8071981737.dle zadání. Literatura : Vzhledem k velkému rozsahu doporučené literatury, která se může vyskytovat k jednotlivým tématům diplomových prací nelze přesně vyjmenovat jednotlivé tituly. Každá diplomová práce musí nutně obsahovat jejich přesně definovaný seznam.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočetSamostatný tvůrčí přístup, pravidelná účast na konzultacích s vedoucím pedagogem diplomové práce. Kvalitativně vysoké zvládnutí zadaných a vybraných témat diplomové práce.Předmět je zakončen klasifikovaným zápočtem.

Garant

Mgr. Kateřina Buzkovádoc. MgA. Jana Janíková, ArtD.

Vyučující

Mgr. Kateřina BuzkováMgr. Viktor Mayer