Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Natáčení podkladů pro VFX, BS/GS (KAAV / BSGS)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAAV / BSGS - Natáčení podkladů pro VFX, BS/GS, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- volba technologie- green screen/ blue screen- tracking points- natáčení v exteriéru/interiéru- svícení- volba kamerové techniky- ověření poznatků na cvičení

Získané způsobilosti

Student má vědomosti o profesionálně nasnímaném podkladu pro vytvoření filmového triku. Je schopen navrhnout natáčení podkladů v interiérech a exteriérech. Získá potřebné znalosti pro sběr dat při natáčení, které bude schopen využít při digitálním zpracování. Orientuje se ve filmové technice, kterou používá pro vytvoření podkladů VFX.

Literatura

Stanislav Ulver (ed.). Animace a doba 1955-2000. 2004. Vilímek, Karel. Kinematografická kamera v praxi. Praha : Československý státní film, 1953. KODAK Cinematography Workshops. Kodak, 2002. Abrhámová, B. Kopec plný kouzel. Williams, Richard. The animator s survival kit. London : Faber, 2001. ISBN 0-571-20228-4.

Požadavky

80% účast na seminářích.

Garant

ak. mal. Boris Masník