Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kamera v animovaném filmu (KAAV / KAF)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAAV / KAF - Kamera v animovaném filmu, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- Dějiny kinematografie s přihlédnutím k historii animovaného filmu- Problematika jednotlivých technologií animovaného filmu z hlediska kameramana- Historie a podstata klasického filmového triku- Praktická cvičení s trikovou kamerou a seznámení se s technologií zpracování 35mm filmu- Uplatnění digitálních přístrojů v animovaném filmu- Základy osvětlovací techniky a využití dalších technologických zařízení trikového ateliéru

Literatura

Urc, Rudolf. Animovaný film. Martin : Osveta, 1984. Film a filmová technika. Praha : SNTL, 1974. Baran, L. Zázraky filmového obrazu. Praha : Panorama, 1989. ISBN 80-7038-036-5.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetÚčast na cvičeních minimálně 80%Ústní přezkoušení z probrané látky.Předmět je zakončen zápočtem.

Garant

Mgr. Art. Július Liebenberger, ArtD.