Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Produkce 1 (KAAV / P1A)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAAV / P1A - Produkce 1, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Tento předmět byl inovován v rámci realizace projektu "Inovace studijních programů na Fakultě multimediálních komunikací", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0282 spolufinancovaného Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky formou realizace workshopů, přípravy vlastní filmové premiéry a filmového festivalu. Vyhotovením praktického modulu Organizace filmového festivalu a Produkce filmové premiéry.- Porozumění základním pojmům z oblasti filmové a televizní tvorby (úloha produkce při výrobě AV díla).- Průzkum realizace a příprava natáčení AV díla (personální zabezpečení štábu,smlouvy, autorská práva,obhlídky, povolení k natáčení, tvorba rozpočtu apod.).- Realizace projektu (dokumenty k natáčení, natáčecí plán, denní dispozice, denní zprávy apod.).- Likvidace natáčení (vyúčtování, odevzdání AV díla).- Základy komunikace ve štábu.

Získané způsobilosti

Student se orientuje v základních pojmech z oblasti filmové produkce a porozuměl problematice příprav a realizace natáčení AV díla.

Literatura

Maureen Ryan. Producer to Producer: A Step-By-Step Guide to Low Budgets Independent Film Producing. Kellison Cathrine. Producing for TV and New Media. Vilém Stránský. Produkce uměleckých pořadů. AMU, Praha, 1988. ISBN 17-062-88.Eve Light Honthaner. The Complete Film Production Handbook.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - klasifikovaný zápočet80% účast na seminářích , splnění zadaných úkolů.Docházka minimálně 80%, praktické zvládnutí probírané látky, aktivní účast na hodinách.Předmět je zakončen klasifikovaným zápočtem.Prokázání práce s odbornou literaturou.

Garant

Mgr. Kateřina Buzkovádoc. MgA. Jana Janíková, ArtD.