Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k diplomové práci 2 (KAAV / SDP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KAAV / SDP2 - Seminář k diplomové práci 2, Fakulta multimediálních komunikací, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

Přemět poskytuje studentům základní informace o formálních podmínkách zpracování diplomové práce:- Příprava rešerše na dané téma.- Možné zdroje a jejich používání.- Způsob zpracování dat.- Způsoby citace literárních zdrojů.- Formátování.- Skladba a obsah teoretické části.- Praktická část a její obsah.- Revize.

Získané způsobilosti

Student je schopen samostatně analyzovat odborný problém. Používá vědecké metody při analýze odborného tématu. Student prokazuje při diskusi v praktické části magisterské práce získané profesní oborové dovednosti.

Literatura

Eco, Umberto. Jak napsat diplomovou práci. Olomouc : Votobia, 1997. ISBN 8071981737.specifikována dle zadání vedoucího práce. vedoucí závěrečné práce.

Požadavky

Způsob zakončení předmětu - zápočetStudent je povinen prokazatelně konzultovat teoretickou i praktickou část magisterské práce se svým vedoucím. O konzultacích si student vede záznam. Konzultace musí proběhnout s vedoucím práce minimálně třikrát, na základě záznamu o proběhnutých konzultacích je studentu předmět zapsán vedoucím atelieru. První konzultace absolventské práce musí být uskutečněna nejpozději 3 měsíce před termínem odevzdáním práce, druhá nejpozději 2 měsíce před termínem odevzdání práce a třetí konzultace nejpozději 1 měsíc před odevzdáním magisterské práce. Další konzultace mimo těchto povinných termínů jsou možné.Předmět je zakončen zápočtem.

Garant

MgA. Pavel Hruda